WebMediaWeb

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

KRAPINA12.480
VARAŽDIN46.946
ČAKOVEC27.820
BJELOVAR40.276
OSIJEK108.048
VUKOVAR27.683
POŽEGA26.248
SISAK42.497
KARLOVAC55.705
GOSPIĆ 12.980
PAZIN9.227
RIJEKA128.624
ZADAR75.082
ŠIBENIK46.332
SPLIT172.108
DUBROVNIK 42.615
GENERAL ELECTRIC +11.000123
GRAPHIC RIVER +11.000123
SONY INC +125.10
SAMSUNG -25.10
APPLE INC -125.10
MET CREATIVE +125.10
MICROSOFT -1.0068
GOOGLE -5.00631
YAHOO -22.244
NASDAQ -25.10
ENVATO +25.10
THEMEFOREST +25.10
HTMGARCIA +107.600
TOYOTA -0.0007
SIEMENS +0.0069
ASELSAN -1.0015
NASDAQ -1.0015

 

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Uvjeti korištenja


Portal WebMediaWeb (wmw.com.hr) nalazi se u vlasništvu tvrtke WebMediaWeb&MobiCash d.o.o. za trgovinu i usluge, tvrtke Partnera grupacije GroupMobiCash.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala WebMediaWeb te svih njegovih dijelova i podstranica, smatra se da su Korisnici upoznati s ovim uvjetima i možebitnim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja te se smatra da su Korisnici kontinuiranim korištenjem WebMediaWeb portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio portala WebMediaWeb ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

 

WEB MEDIA WEB PORTAL


WebMediaWeb portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja Partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice.

Pristup WebMediaWeb portalu, kao i svim njegovim sadržajima, dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijima od 18 godina.

 

AUTORSKA PRAVA


WebMediaWeb polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava WebMediaWeb portala i sukladno tome, podložno je tužbi.

Ukoliko, kao naš Korisnik, smatrate da je WebMediaWeb na bilo koji način povrijedio Vaša prava, slučaj će odmah biti razmotren, a sporni sadržaji uklonjeni po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE


WebMediaWeb sadržava linkove na web stranice izvan domene vlastitog portala. Dotične linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Nadalje, WebMediaWeb nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu, kao ni za štetu, bilo koje vrste, nastalu reklamiranjem na portalu. Poslovni odnos između oglašivača i Korisnika na portalu i izvan njega temelji se isključivo na poslovnom dogovoru oglašivača i Korisnika te WebMediaWeb nije odgovoran za bilo kakvu eventualnu štetu proizašlu iz gore navedenog poslovnog odnosa.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI


WebMediaWeb portal poštuje privatnost svojih Korisnika i posjetitelja portala u najvećoj mogućoj mjeri. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o Korisniku, WebMediaWeb neće davati na uvid, distribuirati ili prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu Korisnika ili ako je zakonom drugačije propisano.

U skladu sa zakonom, WebMediaWeb može prikupljati određene podatke o Korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru).

Ove podatke WebMediaWeb koristi kako bi imao informacije o svojim Korisnicima i time eventualno poboljšao kvalitetu samog portala, a njegov sadržaj dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom što omogućuje formiranje tzv. ciljane publike kojoj potom pristupamo s određenim profilominformacija.

WebMediaWeb obavezuje se da će čuvati privatnost Korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti Korisnika.

 

REGISTRIRANI KORISNICI


 Registriranjem na WebMediaWeb portal Korisnik je obavezan proći proces registracije, unijeti istinite podatke te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo Korisnik koji ga koristi. WebMediaWeb ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Registrirani Korisnici dužni su ponašati se u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

WebMediaWeb zadržava pravilo da pojedinom Korisniku zabrani korištenje portala ili dijela portala, ukoliko se ustanovi da je Korisnik kršio pravila.

 

OBVEZE KORISNIKA


Korisnicima WebMediaWeb portala strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim Korisnicima

- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja Korisnicima, bez njihova pristanka ili traženja, ili putem obmane

- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse i slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera telekomunikacijske opreme

- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i Korisnika

 

MODIFICIRANJE I IZMJENE PRAVILA


WebMediaWeb zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Kako bi stupile na snagu, navedene promjene prethodno moraju biti objavljene na ovim internetskim stranicama.

 

ISPOSTAVA RAČUNA


 Za uslugu oglašavanja na WebMediaWeb portalu sve račune ispostavlja ScandiEuro, tvrtka Partner grupacije GroupMobiCash.

 

Broj prikaza
3558791